14/02/2018
Onze ex-sponsor Peter Janssens verlaat de club wegens tijdsgebrek. Bedankt voor de fijne jaren.

14/08/2016
Na 5 sportieve jaren heeft Vincent Hannes beslist een andere weg in te slaan. Ook aan Vincent bedankt voor de sportieve samenwerking.

07/08/2016
Jelle Ooms heeft besloten ons team te verlaten. Bedankt voor de vele sportieve jaren.

10/04/2016
Voor onze ATB-wedstrijden zal ons team versterkt worden door Wim Krieckemans, Peter Van Leuffelen, Tamara Leys en Gertie Willems om een goed ploegenklassement te bekomen.

08/04/2016
Wim V. heeft vandaag een hartoperatie ondergaan. Wij wensen hem een spoedig herstel en veel steun aan de familie.

04/04/2016
Kristof ruilt MTB Cyber 12 voor het AA-Drink/Kalas Cycling Team. Bedankt voor de sportieve jaren en helpende hand.

31/03/2016
Na vele jaren trouwe dienst bij MTB Cyber 12, zowel op sportief vlak, als een helpende hand en als belangrijke sponsor, heeft Kenny besloten de club te verlaten.
Bedankt voor alles!

25/01/2016
Na vele jaren trouwe dienst bij MTB Cyber 12, zowel op sportief vlak als een helpende hand, hebben Marianne en Patrick besloten de club te verlaten.
Bedankt voor alles!

06/12/2015
He did it again! Een heel dikke proficiat aan Guido V. voor een nieuwe Belgische titel.

05/09/2015
Het nieuwe veldritseizoen is alvast goed gestart met een overwinning voor Guido V. bij de masters C in Steenhuffel-Londerzeel. Een dikke proficiat met deze eerste plaats.

04/04/2015 [artikel]
Dirk St. en Geert M. hebben recent 10 kaarsjes mogen uitblazen en dit ter ere van het 10 jarige bestaan van onze club. Zij zijn de enige nog overblijvende leden van de 12 oorspronkelijke vrienden die Cyber 12 opgericht hebben.

Deze heuchelijke gebeurtenis mochten wij niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Aan het clublogo werden 10 sterretjes toegevoegd als verwijzing naar onze verjaardag. Om dit alles te vieren heeft de club een receptie gehouden om de nieuwe truitjes voor te stellen en de Gazet van Antwerpen werd uitgenodigd om dit alles te vereeuwigen.


09/03/2015
Onze Champ Guido V. heeft het weer geflikt! Zondag werd Guido Belgisch Kampioen cross duatlon in Retie. Je zou beginnen denken dat hij een zwak heeft voor tricolore truitjes.

23/02/2015
Zondag 29 maart, afhaling kledij en fotoshoot.
Er zal een hapje en een drankje voorzien worden.
@ zaaltje van laatste BBC
Verdere info volgt later via mail.


22/02/2015
Wim C. en Marc VG. hebben Cyber 12 in de kijker weten te lopen/fietsen in de duatlon te Zelem, het duo werd 2e. Dikke bal mannen!

25/01/2015
Droevig nieuws heeft ons gisteren bereikt. De vader van Jan & Dirk St. is vrijdag plots overleden.
Wij wensen onze 2 kameraden veel sterkte in deze moeilijke periode!


05/01/2015
Een missie, een reis, een titel, Guido zijn plan was simpel en zijn fellowship is hem gevold tot op het WK Cyclocross in Gossau (CH).

Na het behalen van zijn Belgische titel in Kessel zou Guido deelnemen aan het WK in Gossau, zo gezegd, zo gedaan en MTB Cyber 12 is met 12 steunende leden mee afgereisd om Guido bij te staan tijdens zijn missie.

Hij vroeg om regen en slijk, hij kreeg het, al tijdens de verkenning op zaterdag had hij er goede moed in en zag het volledig zitten. Zelfs een technisch defect, de avond voor de wedstrijd, wist hem niet uit zijn lood te slaan.

Vroeg uit de veren, gemotiveerd en toch wel ontspannen begon Guido zondag aan zijn opwarming. Al wat hij moest doen was fietsen, de rest was voor de achterban. (behalve zijn gat afkuisen, dat mocht hij nog zelf doen :) )

Iedereen op post? Wees maar gerust. Wij hebben ons strategisch opgesteld op plaatsen waar Guido ons dacht nodig te hebben. De Fox heeft alles in beeld gebracht, Jelle & Geert in de wisselpost, Fam. Steemans, Gybels en Hans op de technisch zware stukken, vrouwlief Annemie was waar ze moest zijn.

De start, al direct de pees erop, als eerste passeerde Guido aan de materiaalpost en bouwde zijn voorsprong uit tot ±35sec. Zege zeker, je zou het denken, 4 van de 6 rondes zag het er heel goed uit, maar toen vond de Brit het welletjes geweest en reed het gat op Guido in één ruk dicht. Als er een bos ZOU geweest zijn, zou je denken dat hij een stuk had afgesneden, maar dat was niet.

Die Brit had Guido echter wat onderschat, hij dacht om er op en er over te gaan, Guido dacht daar anders over en beet zich vast in diens wiel. Die Brit had echter een betere lijn gekozen om de slotklim aan te vangen, vlak na het uitrijden van de 2e materiaalpost. Buitenom, terwijl Guido steeds de binnenbocht nam en daar haperde Guido met de ronde meer en meer. Jelle en Geert hadden dit al vrij snel gezien en hebben tot 3 maal geprobeerd om Guido te overhalen om te wisselen in de 2e post om zo makkelijk die buitenbocht te kunnen nemen. Deze info is echter pas tot bij Guido geraakt toen vrouwlief, in de laatste ronde, teken deed om deze buitenbocht te nemen, maar toen was die verdomde Brit al weggereden van onze champ. Op het scherp van de snee zit het verschil tussen winst en verlies vaak in de details.

Wij zijn trots op onze Vice Wereldkampioen, Guido zelf is wat teleurgesteld. Wat wil je, NET NIET. Om stenen kloten van te krijgen!

Het was een mooie reis, een spannende wedstrijd en een puike prestatie. Guido, dat blauw van die trui past toch niet bij onze clubkleuren ;)07/12/2014
Na regen komt zonneschijn, dit is ook vandaag weer bewezen.

Eerst kreeg Jelle te horen dat hij niet mocht starten met zijn vergunning Fun A van de VWB in een Veldrit, van die zelfde VWB, bij de Amateurs of Masters ... Krijg "de tering" VWB

Maar lang werd er niet getreurd door het Fellowship MTB Cyber12. Guido zorgde direct voor spanning door met risco door de eerste bocht te gieren en te harken in de zandbak. Hij toonde zicht echter de betere en behaalde met glans zijn nieuwe Belgische titel.

Proficiat Guido!!!!

Kort na de aankomst van Guido was het de beurt aan Guy Bertels om zicht te tonen bij de Masters A. Guy werd nog 23e.


29/11/2014
Even ter herinnering, 7/12 BK veldrijden te Kessel.
Guido gaat zijn trui verdedigen en Jelle O. gaat zijn eerste cross ooit rijden (met zijn 34 jaar oud stalen ros neemt hij het op tegen het moderne carbonnen geweld).

Guido, Master C
Jelle, Amateurs

07/10/2014
*Er is een tijd van komen, er is een tijd van gaan. Dat moet ook onze goede vriend Kim VB gedacht hebben. Kim zal immers de komende seizoenen zijn sportief geluk bij het 4bikes team zoeken. Wij zeggen U geen vaarwel beste vriend, maar tot aan de startstreep. We shall race again!

* Guido V. werd verleden weekend Provinciaal Kampioen van Antwerpen. Proficiat kampioen!


11/06/2014
Duizend bommen en granaten, zou kapitein Haddock geroepen hebben. Naar onze bescheiden mening heeft Hans B. tijdens de ATB-cross te Dessel veel harder gevloekt dan dat. Tot 3 maal toe kreeg hij af te rekenen met chainsuck tijdens de wedstrijd. Resultaat... hij zakte van de 2e plek terug tot de 25e plaats en uiteraard heeft dit mankement zijn sporen nagelaten op het frame. Balen, zeggen ze dan.

09/05/2014
±90% van de foto's van Valkenburg staan online op deze site en FB.

25/04/2014
Thriller van de week, Kris VT. doet zijn verhaal, Citaat van Kris:
Mijn bevrijding zoals ik het echt beleefde op die vreselijke zaterdagmorgen op 12-04-14. Het verhaal begint vanaf het moment dat ik de kettingtakels hoor breken: Knal, ik kijk omhoog, razendsnel valt het bijna 2 ton zware loopplatform naar beneden. Ik zie het nog vertrekken maar het volgende moment lig ik op de grond. Het ging zo snel dat mijn ogen even het zicht kwijt waren. Het was alsof ik even met mijn ogen knipperde en net toen ik ze weer open deed lag ik al op de bodem van de put. Plots voelde ik met mijn tong dat de bovenste voorste rij tanden zich niet meer op de normale positie bevond. Ook voelde ik stukken tand op mijn tong. Ineens overnam een vreselijke pijn even mijn gedachten, ik lag op mijn zij met mijn arm omhoog en zag hem net voorbij de elleboog verdwijnen in een geleidingsspleet met een opening van 2a3 cm . 20 cm schuin omhoog zag ik mijn hand eruitsteken net voorbij de pols. De pijn was onbeschrijflijk, ik waande mij echt in de hel, daar ik goed besefte dat ik hier weleens lang zou vastzitten. Het was weekend, brandweer was er niet meteen en erop wachten leek een eeuwigheid te gaan duren. De eerste minuten heb ik noodkreten geslaakt. Ik wist maar al te goed dat mijn arm wel eens voorgoed verloren kon zijn. Mountainbike, sporten, das mijn leven dacht ik, ik wil hem nog niet kwijt!!! Plots merkte ik dat ik mijn vingers nog een klein beetje kon bewegen. Het gaf me dat sprankeltje hoop dat hij toch niet af was. Ik vond het bizar dat er tussen die kleine opening toch nog beweging te krijgen was in die hand en kon even niet goed volgen welke vorm de geleiding dan wel zou hebben. Normaal dacht ik dat het 2 platte poutrells waren, maar misschien is er dan toch meer plaats tussen dan die 3 cm??? Ondertussen zag ik ook dat er door mijn gebrul veel mensen waren komen opdagen. Ik zag ook de angst in hun ogen, sommige lijkwit en draaiden zich om. Anderen riepen bel de brandweer, is die al onderweg??? Ik besefte dat wachten op de brandweer geen optie was want ik voelde het leven verdwijnen uit mijn arm. Dit zou catastrofale gevolgen hebben. Ik besefte dat ik het met deze mensen moest gaan doen en besliste daarom om de knop om te draaien. Nooit gedacht dat ik het zou kunnen maar het was op dat moment voor mij alles of niets. Daarom stopte ik met roepen en probeerde de onmogelijke pijn te verbijten. Ik riep tegen de Manne daar : haal pensen, takels, bandjes , pompen, slijpmolen, alles wat kan dienen om deze zware poutrells los te trekken. Ik had er weinig hoop in dat deze poutrell zou plooien want hij was slecht bereikbaar en enorm dik. Maar ik wilde het proberen. Trouwens de hefketting was reeds losgemaakt en met de motor weer omhoog ging niet meer. Dat had ik ook niet gewild want dan moest de geleiding een tweede keer over mijn arm en dat was zeker fataal. Voor mij was dus de enige minst pijnlijke oplossing die geleiding open trekken zodat mijn arm los kwam. Dat was mijn plan. Binnen de 2 minuten kwam er iemand met twee grote stalen steekpensen bij me. Hij zei: maar ik kan die nergens steken, er is te weinig plaats. Ik besefte dat er niet mocht getwijfeld worden nu, hoe sneller hoe rapper er weer bloed stroomt, hoe meer kans dat ik mijn arm red. Ik nam onmiddellijk de zware beslissing en loog tegen de persoon die de pens moest gaan steken. Ik wees naar de 2 cm opening waar mijn hand zat en zei hem dat ik er mee kon leven dat ik vingers kwijt zou zijn, maar niet mijn hele arm. Ik zei dat het niet meer pijn zou doen dan ik op dat ogenblik al had. En dat hij moest in mijn hand steken opdat er meer spatie tussen de geleiding kwam. Gelukkig twijfelde de man geen seconde. Ik heb mijn gezicht weggedraaid opdat hij mijn pijn niet zou kunnen zien. Het lukte, doordat hij de pens tussen mijn hand plette kwam er meer opening onder mijn hand waar iemand anders de tweede pens kon steken. Ik voelde meteen weer wat meer comfort kwazi pletten, maar ook de pijn was heviger. Maar voelde ook dat er weer bloed in kwam gesijpeld. Ondanks alles had ik weer meer hoop. Toen kwam er iemand met een grote slijpmolen aangelopen. Dat had ik gevraagd maar besefte ineens dat het verfbad waar ik in lag wel eens heel erg vuur kon vatten, en dat zou het einde zijn. Ik zei dus niet slijpen.!!! Ondertussen was ook de roostervloer boven mijn hoofd verwijderd en hadden 2 andere mensen een hijsbandje rond een balk van het platform gedaan en waren beginnen spannen met een kettingtakel naar de andere kant. Ook dit hielp een beetje, maar ze moesten stoppen met trekken want anders zou de hijsband het begeven onder de tonnen trekkracht. Ik besefte zelfs dat ik mijn hoofd opzij moest houden ingeval van terugslag van de ketting als de hijsband zou scheuren. De adrenaline maakte me precies superman. Zien, horen, denken, het ging ineens allemaal 1000 keer beter dan dat ik ooit zou kunnen. Het was een overlevingsdrang die het van mij over had genomen. Daarna kwam er nog iemand met twee kleine hydraulische pompjes. De jongen die daarnet nog met de pens gestoken had probeerde het tussen de geleiding te krijgen. Het ging net niet dus probeerde hij het schuin. Ik wist dat alles kon terugschieten maar had het volste vertrouwen in hem. Het pompje ging vergenoeg open, zodat hij er een tweede kon tussen plaatsen. Vanaf dan was ik gerust en liet alles aan hem over. Hij coördineerde de twee andere mensen die beurtelings pompten zodat hij de pompjes een voor een kon onder vullen. Stilaan voelde ik mijn arm loskomen en probeerde hem er tussenuit te trekken. Maar ik voelde dat ik ergens achter bleef hangen.(mijn botten die eruit staken, maar dat zag ik toen niet) Ik vroeg of hij mijn hand durfde vastpakken, en een kwartslag draaien. Ja zei hij en hij deed dat meteen. Ineens viel mijn hand er tussenuit en zag ze naast mijn elle boog hangen. Ik nam ze vast met mijn andere hand en hield ze op de juiste plaats en stond recht in de put. Ik kwam ongeveer met mijn middel boven de grond uit als ik rechtstond en zag een ambulancier met koffer in de lakstraat binnenlopen. Hij vroeg me of ik uit de put kon geraken. Ik weet dat ik er sneller uit was dan voor het ongeval maar hoe ik dat gekund heb snap ik nog steeds niet. Toen ik rechtstond op de grond vroeg de medicus of ik nog wel was. Ik zei dat ik heel wakker was en van flauw vallen was geen sprake. Hij vroeg me of hij de draagberry naar boven moest rijden (we bevonden ons op 1e verdieping), maar ik wilde gaan omdat ik dat niet zag zitten met mijn arm op zo n smal bed. Twee mannen ondersteunden me en ik merkte dat ik tijdens het gaan wat door mijn rechter enkel zakte. Waarschijnlijk het been waar ik op steunde toen de lift me onderuit trok. We wandelden rustig 40m tot aan de lift en eens beneden nog eens 100 m tot aan de ziekenwagen. 5 meter voor de ambulance kwam de brandweer aangereden en sprongen meteen uit hun wagen, maar ze hoorden en zagen dat ik er al uit was. Dan ben ik in de ambulance gaan liggen. Heb gevraagd of ze mijn sleutels nog uit mijn broek wilden nemen, omdat mijn fiets nog daar was en op slot was. Ik wou mijn dure bike niet achterlaten. En daarna ben ik oncontroleerbaar beginnen beven van de choc maar ben steeds bij bewustzijn gebleven tot op de operatie tafel. Vanaf dan wist ik dat ik in goede handen was. Daarom wil ik iedereen bedanken die me steunt en hoogstpersoonlijk de jongen die zonder twijfel in mijn hand heeft gestoken, want zonder hem had het verhaal heel anders afgelopen. Heb het geschreven omdat ik het mentaal nodig vind. Heb dikwijls gehuild, omdat ik de situatie steeds opnieuw beleef. Daarom ook dat ik het mij zo goed herinner. Ik hoop dat ik of iemand anders dit nooit meer mee maakt, maar spijtig genoeg kan je zoiets soms niet ontlopen. Ik wil maar zeggen, geef nooit op want hoe diep je ook in de put zit, letterlijk, er is altijd hoop!!! Dank U aan iedereen en hopelijk lig je hier niet van wakker, ik doe dat ook niet


19-04-2014
De eerste medailles zijn binnen, het is droog weer en de sfeer zit er in. Je zou dan zeggen, het gaat ons voor de wind.
Het is echter niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Twee van onze leden zijn ernstig gekwetst. Joël Horemans is zwaar ten val gekomen met zijn BMX en Kris van Tolhuyzen heeft een zwaar arbeidsongeval gehad.
Bij deze wensen wij onze gekwetste makkers een spoedig herstel!


11-04-2014
De ATB-cross is van start gegaan en wij hebben hem niet gemist!
Hans B., die vorig seizoen heer en meester was in de C-klasse, wist zich meteen te laten gelden in de B-klasse en hoe... met een overwinning!
Hoe zeggen ze dat nu weer? Even uitpakken. ..
In de A-klasse was het afwachten wat onze tenoren Bart L. en Guido V. uit hun kuiten zouden schudden. Guido is kennelijk nog niet op kruissnelheid, na zijn overvolle winter. Bart daarentegen heeft zich meteen gemeten met de grote jongens en laten merken dat er rekening moet gehouden worden met hem. Een 3e plaats in de A-klasse, doe het maar eens na.

1e ATB en al gelijk 2 podiumplaatsen, wat een start!


De voorinschrijvingen voor onze Challenge zullen geopende worden op 01/05/2014 tot en met 06/08/2014.

21-02-2014
Guido Verhaegen:
1ste pl 20 Kasterlee 16-02-2014,
diezelfde dag ging hij in de na middag voor tweede wedstrijd aan de gang in Rillaar
1ste pl van 14

Eindstand moedige veldrijder 2013-2014 1ste pl

Wim C. & Marc VG. vielen tijdens de duathlon te Bolderberg met hun 11e plaats net buiten de top-10

16-01-2014
Vorig weekend, tijdens de tt in Herenthout, merkte Kenny G. en Jelle O. een wel heel gepaste slogan op op een trui van een collega biker: " Ride dirty, drive clean!"

Think about it!

01-12-2013
Onze Champ (Guido V.) heeft weer gescoord dit weekend en zonder een zadelbreuk, had het een dubbelslag geweest, maar helaas... het heeft niet mogen zijn.
Zaterdag werd Guido 2e, door zadelbreuk, op het provinciaal kampioenschap en vandaag won hij het BK te Peulis (Putte).
De 3-kleur had hij al bij de WTK en nu dus ook bij Wielerbond Vlaanderen.
Dat wordt trakteren maatje :)

15-11-2013
Kort verslag van de Kamelencross, Kristof B. en Wim C. aan de start.
Citaat van Kristof B.:
Ik en wim celen zijn vorige zondag een mtb-wedstrijd  in arendonk gaan rijden “de kamelencross”

Zondagmorgend voor we vertrokken was het heel hard aant regenen en hebben besloten om naar daar af te zakken
Eens daar was de regen nog harder toegenomen.we hebben ons toch dan maar ingeschreven en dus
gereedmaken en verkennen en starten
Ze hadden 's morgens de put nog laten leegtrekken door de brandweer vanwege 70cm water in de put
Op een gegeven moment riepen ze ons naar de startlijn
Dus de startorde wordt opgesteld en ik vraag hoeveel minuten nog voor het startschot en 1 van de bond zegt nog 2 minuten dus rits ik mijn lange broek en vest los en ineens PANG het startlicht op groen en weg waren ze
Dus ik heb direct mijn broek en vest weggegeven en de achtervolging gestart
Na 1 bocht had ik de laatste te pakken en toen ben ik miijn tempo beginnen en Wim die had een heel goede start en die zat goed vooraan
Na de 2 ronde kwam wim als 26 ste door en ik als 37 ste
Plots was het ook gestopt met regenen dus het parcour begon diepe sporen te vertonen en gladheid in de bochten
Ik heb mijn tempo goed kunnen houden en ben dan 30 ste over de finishlijn gereden na 6 rondes
Wim had 1 ronde meer moeten rijden en die is als 23 ste afgevlagd aan de finishlijn
Het beste was toch de douche van deze mtb wedstrijd en mag ook gezegd worden het was goed georganiseert.

05-11-2013
Het engelengezang kon niet blijven duren voor onze kampioen cyclocross. Na enkele overwinning oprij, sloeg zondag het noodlot op, zijn eigen cross, te Lichtaart. Een dubbele knoop in zijn ketting, in de laatste ronde, ontnam Guido de 2e plaats. Een sportieve deelnemer heeft onze champ nog willen helpen door zijn fiets af te staan, maar het kalf was helaas al verdronken. Guido werd uiteindelijk nog 4e.

Eerder op deze zondag scheerde Bart L. hoge toppen bij de -40j MTB. Bart bevestigde zijn sterk seizoen met een 2e plek.

13-10-2013
Boeja!!! We hebben nog eens prijs, Kris VT heeft podium gereden tijdens de cross te Herenthout, hij werd 2e. Kenny G. werd verdienstelijk 8e.

Elders in het land werd er nog een andere strijd gestreden, de duathlon te Olen. Jelle gaf zich volledig
tijdens het lopen en Kai trotseerde moedig de modder. De heren werden knap 26e/48.

01-10-2013
Het is al een tijdje te horen in de wandelgangen en nu maken we het officieel.
Voor het volgende seizoen mogen wij 3 nieuwe leden verwelkomen: Bart Lodewijckx, Guido Verhaegen en Johan Baeten.
Joël Horemans heeft zich dit seizoen goed bewezen en wordt eveneens een volwaardig lid.


15-09-2013
Malchance, dat is de korte samenvatting van de 10 uren van Grobbendonk.
Het weer zat al niet mee en dan krijgt ons gemengd team nog eens af te rekenen met pech, een lekke band op het verste punt van het parcours... De voorsprong van ±5 minuten zagen onze renners verloren gaan tot een achterstand van 1 ronde en een hand vol minuten. Er moest echter nog een kleine 7 uur gekoerst worden en met dit w eer kon de concurrentie ook pech krijgen. Met nog 1u30min te gaan, klonk plots door de micro, dat de leiders bij de gemengde panne hadden... de koers lag plots weer open, nog 1u30 te gaan en dit met een achterstand van 2 min 10 sec. Onze beste paarden werden voor de kar gespannen en deze kwamen nog tot op 15 seconden, maar strandde uiteindelijk terug op ±2 min van de leider. We mogen ons de morele winnaar noemen, maar moeten ons toch te vrede stellen met de 2e plaats.

Ons herenteam werd verdienstelijk 19e.

Kristof B. kwam als 8e solo over de streep.


04-08-2013
Het was weer een tijdje geleden, dat wij nog gescoord hadden op een estafettewedstrijd, maar dit weekend was het terug raak.

Tijdens de Antwerp 6 hours werden wij 3e met onze herenploeg: Bart L.; Guido V.; Kris VT.; Jelle O.

Onze andere teams werden verdienstelijk 7e en 16e.

Kristof B. werd 18e bij de solo's.


21-07-2013
Gisteren, zaterdag 20-07-2013, maakte Jelle O. zijn aantrede in zijn eerste BK ooit. Dit was echter niet met een gerust hart, de donderdag voordien was hij gaan verkennen en de technische zone leverde problemen op. Al die korte steile afdalingen, klimmen, springen, draaien en keren... Onze Itegemnaar moest kleur bekennen: "dit ben ik niet gewoon en moet kennenlijk nog veel leren in de ATB-cross of de bossen in de buurt, kom je zoiets niet tegen!".
Toch ging hij van start van op de laatste rij van 47 deelnemers. Het was een tamelijke start, maar het parcours was doorgaans te smal om in te halen. Het klimmen was redelijk, maar in de technische zone is hij een paar keer zwaar over de kop gegaan en onder luid applaus van de omstaanders toch weer elke keer doorgereden.
Uiteindelijk werde Jelle verdienstelijk 21e, de 20e plaats ging verloren door een hapering in, jawel, de technische zone. Jammer, maar helaas geen top 20.


08-07-2013
Triest nieuws, Paul Verbeek, medeoprichter van MTB Cyber12, heeft de strijd tegen kanker verloren. Paul overleed op 07-07-2013. We betreuren dit verlies en wensen de familie veel moed en sterkte in deze moeilijke periode.

01-07-2013
Tijdens de ATB-cross te Ravels heeft Marianne H. zich, in de E-klasse, sterk laten opmerken. Met haar 4e plaats miste ze net het podium. Deze prestatie werd evenaart door Tom VD, die eveneens 4e werd, maar dan in de C-klasse. Hans B. ging alweer met de overwinning aan de haal in de C-klasse.

Wat jullie allicht hebben gemerkt tijdens de wedstrijd in Ravels, we hebben een nieuw lid bij de club. Joël Horemans is op proef bij ons aangesloten en zal ook tijdens de ATB onze kleuren verdedigen.


20-06-2013
Verleden weekend is Peter J. van start gegaan in de D-klasse van de ATB-cross en reed daar metteen een 4e plaats.
Hans B. heeft in de laatste 100de meters zijn overwinning zien verloren gaan door een schuiver en dit nadat hij een hele wedstrijd aan de leiding heeft gereden.
Tim G. rijdt zich hoe langer hoe meer in de kijker en lijkt met zijn 4e plaats in Moergestel op weg naar onze eerste podiumplaats in de B-klasse van de ATB-cross.


12-06-2013
De heerschappij van Hans en Peter tijdens de ATB-cross blijft duren, opnieuw hebben beide heren gewonnen in hun klasse! Tim en Tom reden dan weer een mooie top 10 plaats in hun reeks... zit er voor deze heren misschien ook nog een podiumplaats te wachten?
Het was echter niet allemaal "rozegeur en manenschijn" in Dessel. Voor zover geweten hebben we ook 3 gekwetste door valpartijen en/of een ontmoeting met moedernatuur (boom). Zowel Sven, Tom, Geert als Jelle hebben het Desselse zand tussen hun tanden geproefd, maar deze laatste heeft hierdoor de wedstrijd toch moeten staken (lek vooraan).


06-06-2013
Jan heeft van de boswachter goedkeuring gekregen voor het parcours voor onze ATB-cross.

04-06-2013
Opnieuw 2 maal prijs tijdens de ATB-cross, ditmaal in Hoge Mierde. Zowel Hans B. als Peter J. wonnen in hun klasse. We duimen voor onze andere renners in de overige klasses.

22-05-2013
Ja mannekes, we gaan hard in den ATB! Opnieuw 2 podiumplaatsen. Peter J. werd 3e en de E-klasse en Vincent H. behaalde zijn eerste podium in zijn nog prille wielercarrière met een 3e plaats in de C-klasse.
Goe bezig manne, proficiat!!!


11-05-2013
Dit weekend was het opnieuw prijs tijdens de ATB-cross te Alphen. Hans B. behaalde zijn eerste overwinning van het seizoen in de C-klasse. Peter J. werd 4e in de E-klasse en Sybe in de jeugd reeks eerst van zijn leeftijds categorie (9-11j) en 3 de algemeen 9-15j

06-05-2013
Voila, de eerste ATB-cross is een feit en dit met 2 podiumplaatsen! Hans B. werd 2e in de C-klasse en Peter J. werd 3e in de E-klasse. Goed van start gegaan, niet waar.

30-04-2013
Valkenburg... Ook dit jaar werd er weer gestreeft naar een evenwichtig compromis tussen afzien en feest als de beesten.
Vorige zaterdag zijn wij vertrokken voor rit van 180km met ±1400 hm. De rout, klik hier, liep langs het kanaal, rustige wegen, natuurgebied en de Mergellandroute.
's Middags werd er gestopt bij de Dwaze Herder om te gaan eten. Daar hebben Drik VD en "De Fox, Wim Vos" zich bij het gezelschap gevoegd als technische bijstand/bevoorrading/fotograaf/volgwagen/...
Ook droegen ze zorg voor de slachtoffers die er zijn gevallen op de verschillende kuitenbijters van de Mergellandroute.
De ene ontpopte zich als berggeit, de andere was 'straf in bergaf" of een trein op het vlakke. Iedereen liet het beste van zichzelf zien op zijn mannier.

Eens aangekomen in het hotel Scheepers, werd al snel de bar geplunderd. Dave, onze gastheer, heeft ons nog binnengekregen in het Valkenhof om te kunnen gaan eten.

En dan was het aan de party animals om zich te laten zien... We hebben de kroeg mee gesloten.

Na een korte nacht werd iedereen wakker zonder kater, niet zo moeilijk met de hollands pisbier :)
Tussen 10 en 11u zijn we dan terug naar huis gereden, een rit van 90 km grotendeels langs het kanaal. Dit jaar hadden wij geluk met de wind en al snel trok Kenny G. en Kris VT. de Cyber-trein opgang. Het moest immers vooruit gaan, Hans B. moest zijn diploma gaan afhalen :)

20-04-2013
De affiches van de MTB Cyber12 Challenge zijn klaar. Inschrijven kan vanaf 1 mei 2013 tot en met 7 augustus 2013.
Dit jaar is er ook een klassment voor de dames voorzien en richten wij om 12u en 12u30 een Kids initiatie in.

17-03-2013
*Kort verslag van de wedstrijd van Kristof B. tijden de 4 uren Geel-Bel 09-03-2013: (citaat Kristof B.)
ik heb vorige zaterdag deelgenomen aan de 4 uurs van geel-bel als solo-rijder.het was zware kost maar ik heb de race volledig uitgereden zonder te stoppen en ik werd in totaal 2x gedubbeld en ik heb er goede duurtraining van gemaakt en er was 1 klassement en was 38ste van 42 ploegen en dit was het parcour van atb dat wordt nog wat

*Verslag wedstrijd te Ottignies van Jelle O.: (Citaat Jelle O.)
Ottignies had de opener moeten worden van de Wallonia Cup, eerder deze week werd echter beslist om deze te schrappen uit het klassement.
Er stonden ons 2 rondes te wachten op een parcours van 6 km... dit had zijn reden
In de verkenning werd al snel duidelijk dat ik nog niet klaar ben voor deze wedstrijden, zwaar bergop, heel technisch bergaf en dropp-off... kicken en op mijn bakkes (meer dan eens). Ik heb er dan maar een training van gemaakt

10-03-2013
Alstublieft, de Sybe gaat hard, vandaag haalde hij de eerste overwinning binnen voor onze club tijdens de Dike Banderace te Opglabeek.

06-03-2013
Voila, het eerste podium is binnen voor dit jaar, Sybe G. werd knap 2e tijdens de Kids Challenge te Dessel. Proficiat Sybe!

25-02-2013
Kort verslag van de duathlon te Bolderberg:
Wim C. en Jelle O. verschenen aan de start van de duathlon en het beloofde een zware editie te worden, mede door de koude en de lichte sneeuwval.
In de start nam Jelle al snel een kleine voorsprong op Wim, maar dit bleek al snel geen goed idee te zijn.
Beide renners kwamen nagenoeg gelijk binnen om te wisselen.
Wim wist sneller te wisselen dan Jelle en nam een paar seconden... dit was genoeg om uit het vizier van Jelle te verdwijnen en beide hebben elkaar niet meer gezien.
Wim was duidelijk de sterkere dan Jelle, die duidelijk nog niet hersteld was van zijn verkoudheid.

Wim 30e; Jelle 52e/80

11-02-2013
Verslag van de eerste wedstrijd van Wim C. in onze kleuren:
vorige week heb ik voor de eerste keer de kleuren van cyber 12 verdedigd he, op de duatlon te Lille. wedstrijd ging in twee reeksen eerst de preselectie, zijn we met 60 vertrokken en de eerste 30 kregen een A-finale tiket een uur later, de rest ging naar de B-finale nog wat later, dus twee keer 1,5 kilometer lopen 9 kilometer mtb en terug 1,5 kilometer lopen. Preselectie als jawel 30ste geeindigd en toen met een klein hartje aan de finale begonnen met 30 man, waar ik toch nog 21ste ben geworden, dus al bij al beter dan verwacht want had gedacht dat A-finale te hoog gegrepen was.
21ste van de 60 deelnemers.

04-01-2013
Bij deze verwelkomen wij ons nieuwste lid Wim Celen.

02-12-2012
Vandaag zijn er 2 van onze renners afgezakt naar Viersel om er een manche van de VDNR te rijden. Wat ze daar voor de wielen kregen was een slijk cyclocross parcours met een zandbakje. Jelle miste zijn start en had duidelijk een slechte dag. Vincent daarentegen voelde zich in zijn nopjes en reed een sterke wedstrijd. Al snel bleek Vincent te sterk voor Jelle en dat is aan de uitslag te zien. De ene in zijn nopjes en de andere een lip tot op zijn schoenen, dat was het verdict van deze zondag.

30-11-2012
Er zijn enkele nieuwe interessante links toegevoegd. VWF, WVZ, VDNR en MTB Reglement. Film van ons wedstrijdparcours, gemaakt door Solium (zie "Wall of fame).

20-11-2012
De Winterduathlon te Lichtaart (Hetric Challenge) was ook dit jaar weer een succes voor de ploeg met een overwinning van Kris VT. & Kevin bij de duo's. Jelle O. verbaasde met een 12e plaats bij de solo's en dit van 72 deelnemers (15e/90 algemeen). Tim G. heeft de ploeg vertegenwoordigd op de 32km MTB Bike-Inn Trophy.

13-11-2012
Het was al een tijdje aan de waggel, maar het kwam er maar niet van omwille van diverse redenen. Er moest iets gedaan worden aan de eerder saaie look van de site. Nu hebben wij de koppen bij elkaar gestoken en er weer iets moois van gemaakt. Bij deze laat ik jullie graag kennis maken met de nieuwe look van de site. Inhoudelijk is er, op een kleinigheid na, niets veranderd.

05-11-2012
Man man man, wat een weer. Regen, wind en kou, maar niks houd ons tegen. 3 strijdlustige bikers zakte vorige zondag af voor het Open MTB kampioenschap te Steenhuffel.
Wat onze moedige rijders daar aantroffen, eiste het uiterste van mens en materiaal. Met ruim 70 vertrekkers stortte zij zich, vanop de achterste rij, in de modder om een uur te baggeren in de weides van Steenhuffel. Het zag er van in de start niet bepaald rooskleurig uit voor onze rijders, alle 3 hun start gemist en zeker Jelle O. die vanuit het achtersteven moest terugvechten. In deze heroïsche strijd naar eeuwige roem te Steenhuffel, betreuren wij het verlies van Hans B., die vroegtijdig sneuvelde en het slagveld verliet. RIP Hans, je hebt gestreden voor wat je waard was, RESPECT!
Ondertussen wist Kris reletief vlot post te vatten in tussen de zware kannonen. Iets verder raapte Jelle ronde per ronde steeds meer "mindere goden" op en wees hen de weg naar de eeuwige jachtvelden.
Kris werd 4e en Jelle 12e.

13-10-2012
* Het was weer eventjes geleden, maar met onze overwinning in Grobbendonk en Hans B. zijn 2e plaats in Retie, mogen wij weer 2 podiumplaatsen op onze naam schrijven.
* Voor het komende seizoen verwelkomen wij 3 nieuwe leden: Sybe Gybels (oudste zoon van Kenny G.); Stijn Vandeweyer; Joeri De Coninck. Met deze nieuwe aanwinst halen wij aanstormend jong tallent binnen en reeds ervaren bikers.

06-09-2012
* Door omstandigheden was het nogal stil geworden op de site. Dit gaan wij de komende 2 weken trachten recht te trekken.

07-07-2012
* Op 01-06-2012 tijdens de Brugbergrees was het nog eens raak voor onze estafetteploeg met een 3e plaats en dit met 3 rijders ipv 4. Jelle reed een verdienstelijke 4e plaats bij de solo's.

12-06-2012
* In Hooge Mierde hebben Sven S. en Vincent H. het podium behaalt in de D-klasse van de ATB-cross. Proficiat mannen!

01-04-2012
* Jelle O. heeft tijdens de Merida Flanders Cup te Pepingen zijn debuut gemaakt bij de Fun A.
* Hans B. en Tim G. hebben verdienstelijke gepresteerd tijdens de duathlon in Lille.

10-03-2012
* De nieuwe teamkleding staat online, zie cyber12

19-02-2012
* Wij verwelkomen onze 3 nieuwe leden: Vincent Hannes, Tom Van Dijck (broer van Dirk) en Sven Sterckx.

04-02-2012
* Vrijdag 10-02-2012 vanaf 19u in Heracles kledij passen en lijst met wat je nodig hebt meebrengen.

11-01-2012

* Zaterdag 21-01-2012 vergadering om 19u Heracles ivm. nieuwe kleding, op weekend, 3 uur race en ATB-cross

4-12-2011
* Op 27-11-2011 heeft Hans B. in Overpelt zijn 2e podium plek van dit jaar weten te bemachtingen. Hans werd 3e, net voor Tim G.

22-11-2011
* Onze oude leeuw (Geert M.) heeft vorige zondag zijn tanden nog eens laten zien. Voor de duo duathlon in Lichtaart wist hij een hazewind (Kevin) te strikken die de concurentie heeft wandelen gestuurd. Aan het begin van ronde 2 had Geert ±30 sec. voor op Jelle O. die met zijn coiffeur (Phillip W.) aan de start verscheen. Jelle wist echter het gat op Geert te dichten tegen het einde van de 2e ronde. Bij het ingaan van de wissel met de lopers had Jelle een bescheiden voorsprong op Geert. Toen waren zij respectievelijk nr 2 en 3 bij de duo's. Kevin voelde zicht duidelijk als " een konijn op de plein " en wist de coiffeur van Jelle te strikken, straffer nog, hij is als eerste gefinished! Phillip kwam als 3e over de meet. Even later werden Hans en Tim met hun lopers verdienstelijk 5e en 6e.

* Het moet gezegd zijn, onze oude leeuw (Geert M.) had in de voormiddag ook al deelgenomen aan de Bike Inn 32km MTB samen met Kenny G.

31-10-2011
* Zaterdag 3dec tappen bal v/d burgemeester van 23.30 tot 4u
* Zondag 18 dec kerstmarkt Westerlo vanaf 13.30u

09-10-2011
* Zaterdag 5 november, vergadering aan de vijver: 18u bespreking ATB-cross Teunenberg 2012; 19u infovergadering sportdranken Sponsor

19-09-2011
* En we hebben een winnaar!!! Drik St. heeft het eindklassement gewonnen in de D-klasse van de ATB cross 2011. Proficiat Drik!!! Dat wordt tracteren man.

22-08-2011
* Tim en Jan hebben nog wat losse wedstrijden gevonden om in de winter te gaan rijden. Meer info hieromtrent volgt later.

* Onze club staat momenteel 3e in het Clubkampioenschap van de ATB-cross, dit door de prestaties van Jelle, Kris en Patrick.

16-08-2011

* Mark Druyts †13-08-2011 [overlijdensbericht] [artikel]
Via de media hebben wij vernomen dat Mark Druyt geheel onverwacht is overleden. Bij deze willen wij namens de hele club ons medeleven betuigen aan alle nabestanden, famillie en vrienden. Wij wensen ze ook veel moed en sterkte in deze moeilijke periode. Dit droevig voorval zet ieder van ons weer aan het denken, het leven kan heel onverwachte wendingen maken. Sporten is gezond, of dat zegt tocht iedereen, dit is echter geen garantie om 100 jaar te worden. Geniet van elke moment samen met familie en vrienden, het geluk zit in kleine dingen. Vergeef en vergeet elkaars fouten en gebreken, het is de ruzie niet waard.

* De 4 uren van Overpelt 14-08-2011, deze wedstrijd was niet bepaald wat wij er van verwacht hadden. Onze gemengde ploeg is naar Overpelt afgezakt om hun overwinning van 2010 te verdedigen... Wat de Peltercrossers stilletjes hadden verzwegen, is dat er voor dit jaar geen appart klassement voorzien was voor gemende ploegen... Voor niks onze nikkel afgedraaid! Het is inderdaad nogal belachelijk om voor 2 gemende ploegen een appart klassement te voorzien, maar dit is geen last-minute beslissing geweest de dag zelf. Het stond niet in het reglement, kregen wij te horen... Er is alle voorgaande jaren een klassement geweest voor de gemende ploegen, vermeld dit dan even duidelijk dat dit niet meer word gedaan. Reeds lang op voorhand waren onze ploegen ingeschreven, zelf met de vermelding "gemengd" en toch kregen wij de dag zelf pas te horen dat er voor de gemende niet voorzien was.
Ons gemend team was desondanks onze herenploeg nog voor in het algemeen klassement met een verdienstelijke 14e plaats.
Bij de solorijders kende Kristof B. de nodige pech, maar dat heeft hem niet tegen gehouden om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Verder behaalde Geert M. een plaats in de top-10 bij de solo's.
Smurf Ceustermans Patrick heeft zich nog weten te nestelen tussen Geert en Kristof. Goed gesmurfd Patje!


09-08-2011
* De 4 uren van Lokeren 31-07-2011 (Mobibikes) was een succes voor onze ploeg. Onze A-ploeg koerste vanaf het begin mee aan de leiding en onze B- en C-ploeg worstelde zich in de top 10. 3 uur lang zag het er naar uit dat de 3 plaats een zekerheid was voor onze A-ploeg, maar op 45 minuten voor het einde werd het toch even spannend toen de ploeg in 4e positie de aansluiting maakte. Na wat verschuivingen aan de kom van de wedstrijd is onze A-ploeg gestrand op een 3e plaats (op 2 seconden van de 2e plaats). Onze B- en C-ploeg werden respectievelijk 6e en 9e van de 44 ploegen.

* Op 07-07-2011 hebben Kim en Jelle deelgenomen aan de FlandersCup te Kessel Fort. Beide hebben zich kostelijk geamuseerd op die prachtige parcours. Door de regen lag het bos er spekglad bij, maar het fort was goed berijdbaar. Half wedstrijd werd Jelle even misselijk, niet zo slim om tijdens een wedstrijd een nieuwe sportdrank te proberen en is allicht daar zijn top 10 plaats verloren. Kim reed bewust met 1 oog op zijn hartslagmeter. Beide hadden na de wedstrijd een goed gevoel, maar er zat toch meer in... De goesting was er, dit smaakt naar meer.

11-07-2011
* Verleden zondag was er tijdens de Forza Cycling tocht wat onenigheid in de groep. Er werd zelfs druk gespeculeerd over een mogelijke splitsing van MTB Cyber12. Een radicale groepering binnen de club zou zich willen afscheuren van het huidige MTB-team. De nieuwe groepering zou zich dan WTC-Cyber12 gaan noemen, een zustervereniging van het oorspronkelijke MTB-Cyber12. BHV is nog niet uit de voeten en men spreekt al over een nieuwe splitsing. Het bestuur neemt deze aantijgingen ernstig en er zal een nader onderzoek worden opgestart. Wij houden u op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen aangaande deze kwestie.

07-07-2011
* Dirk Verbinnen heeft de ploeg verlaten. Dirk gaat zich volledig richten op het wegwielrennen en kon zich niet aarden met het bestuur van de club. Wij danken Dirk voor zijn inzet en zijn bijdrage (Sponsering: Gallerys te Lier en ...) tijdens de voorbije seizoenen en wensen hem succes.

* De "CyberTrein", een nieuw begrip dat in het leven werd geroepen tijden de "4 uurs van Humbeek". Onze 4 Solorijders vormden gedurende een halve wedstrijd een mooi treintje dat hobbelde over de bospaden en veldwegen van de BrugBergRees te Humbeek. In het laatste uur kwam het podium zelf in zicht voor Jelle O. en Geet M. Geert viel echter op 45 min. voor het einde van de wedstrijd uit met materiaalpech. Jelle O. heeft het resterende gat van 45 sec. alleen dicht gerden en tot in de laatste ronde meegestreden voor plek 2, 3 en 4. In de laatste halve ronde heeft hij echter het podium moeten laten rijden en is moegestreden op de 4e plaats gefinished. Jammer, maar hellaas.

28-06-2011

* Zondag 26-06-2011 heeft onze ploeg de 2e plaats in de wacht gesleept tijdens de "24 uur van Westerlo". Ze hebben tot in de laatste 4 uur aan de leiding gereden, maar moesten toen toch hun meerdere erkennen in "Mtb-Team Wildlife" die de overwinning binnen haalde.

* Zondag was er ook nog de wedstrijd in Lage Mierde van de ATB-cross, daar sleepte onze jongste telg "Hans Bertels" de overwinning binnen in de B-klasse.

21-06-2011
* Bij deze verwelkomen wij graag ons nieuwste lid: Kim Vanbrabant. In Olen heeft hij voor het eerst onze club vertegenwoordigd tijdens de ATB cross.

* Het publieke deel van het forum is aangepast, nu kunnen "gasten" zonder te moeten inloggen daar berichten nalaten. Het andere deel van het forum blijft enkel toegankelijk voor clubleden en kan niet gelezen worden door derden.

17-06-2011
* De ATB cross te Olen was een schot in de roos! Maanden voorbereiding hebben hun vruchten afgeworpen.
Het vorige deelnemers record van de ATB cross in Alphen is aan diggelen geslagen en staat nu op onze naam met 250 deelnemers (vorig record was 154 deelnemers)!

De wedstrijd zelf is ook niet zonder bloed, zweet en tranen verlopen. Dit resulteerde in 3 podiumplaatsen, 1 gebroken neus, enkele schaafwonden, 1 deftige kneuzing en een bauwe plek. "No pain, no Gain!"

Aangezien het de eerste maal is dat wij iets organiseren van dergelijk formaat, is er natuurlijk steeds ruimte voor verbetering. Er kwamen zowel van onze eigen mensen als van derden, suggesties naar volgend jaar toe. Sommige waren zelfs al een het uitzien naar de volgende editie!


02-06-2011

* Door de recente wijzigingen van de paden in Teunenberk, moet het parcour voor de ATB cross deels hertekent worden.

29-05-2011
* Gisteren, zaterdag 28-05-2011, waren wij talrijk aanwezig op de eerste manche van de ATB-Cross in Alphen. Een pittig parcour waar enkelen onder ons hebben kennis gemaakt met het Hollandse zand. Wij kenden 2 pechvogels die dag, Jelle O. reed maar liefst 3 keer lek en Hans B. heeft een dikke knie overgehouden aan zijn val. Hans heeft wijselijk de wedstrijd gestaakt en wij wensen hem snel beterschap. Jelle is van start kunnen gaan in de A-Klasse met de fiets van Kenny G.

* Morgen, maandag 30-05-2011, zal een deel van het ATB-parcour te Teunenberg verder aangelegd worden door onze parcourbouwers van diest Jan St., Tim G. en nog enkele vrijwilligers van de club.

24-04-2011
* In het weekend van 16/17 april is Hans B. zwaar ten val gekomen in een wegwedstrijd met een hoofdwonde tot gevolg. In dat zelfde weekend is ook Jan St. ten val gekomen tijdens een toertocht in Rillaar, met een barst als resultaat. Wij wensen onze beide leden een spoedig herstel toe!

* Zalig pasen aan iedereen!

10-03-2011
* 19-03-2011: grote vergadering ivm de ATB-cross. Allen aanwezig/welkom vanaf 18.30u in Heracles te Westel. De sponsering moet dan ook rond zijn en alle logo's van de sponsors moeten binnen gebracht worden.

09-03-2011
* Het parcour voor de ATB-cross te Teunenberg is goed gekeurd.

27-10-2010
* 12-06-2011 zal de ATB-cross te Teunenberg doorgaan.

25-10-2010
* Kerstmarkt westerlo 19-12-2010
* Tappen voetbal westerlo 22-01-2011 en 05-03-2011
* ATB-cross mtb cyber12 zal doorgaan op teunenberg, Jan en Geert hebben samen met organisatie toer verkend en is goedgekeurd.

13-10-2010
* Vorig weekend was onze club sterk vertegenwoordigd op de wedstrijd te Teunenberg. Onze clubkampioen, Kris Van Tolhuyzen, heeft zijn stempel gezet op deze wedstrijd met een mooie 3e plek op het podium. Proficiat Kris!
Kris had zelfs nog genoeg energie over om zich later diezelfde dag nog eens te meten met de cyclocrossers. Daar werd hij 13e van de 42, de zot! :)

9-10-2010
* Geert is bezig om onze club officieel te laten erkennen als een MTB-club van Westerlo. Hierdoor krijgt de club bij het organiseren van wedstrijden of toertochten o.a. dranghekken ter beschikken van de gemeente Westerlo. Het zal dus ook makkelijker worden om een toertocht of wedstrijd te organiseren. Wordt allicht vervolgd...

29-09-2010

* Het noodlot heeft toegeslagen! Ons dierbaar clublid en tevens sponsor, Dirk Van Dijck, heeft een werkongeval gehad en is niet op reis kunnen vertrekken naar Italië. Hij is met zijn hand in de paneelzaag gevallen. Van zijn 5 vingers is enkel de wijsvinger van deze horror gevrijwaard, duim en ringvinger waren er erg aan toe. Na een spoedoperatie lijkt het er op dat het al bij al nogal meeviel, alle vingers hangen er nog aan. Hoe het gewricht van de duim en ringvinger gaat genezen, dat valt nog af te wachten. Dirk is al zeker 6 weken werkonbekwaam, dan kunnen we hem wel eens een bezoekje brengen. Namens alle clubleden wensen wij Dirk een spoedig herstel!!!

28-09-2010
* De ledenlijst op het forum is opgekuist door Vincent, waarvoor onze dank. Zodra al de nodige gegevens van onze clubleden zijn verzameld, zal Jelle voor iedereen een account aanmaken op het forum.

13-09-2010

* De mogelijkheid om nieuwe leden te registreren op het forum werd uitgeschakeld, dit om te voorkomen dat er elke dag meer ongewenste gasten zich registreerden op het forum. De admin van het forum (Jelle) zal voor alle leden een account aanmaken, deze kunnen de leden achteraf zelf aanpassen naar hun persoonlijke wensen/gegevens. Er werd hulp van buitenaf ingeroepen (Vincent) om alle ongewenste leden van het forum te verwijderen, dit is immers een tijdrovende bezigheid.

9-09-2010
* Er is een handleiding opgesteld voor het aanmaken van een login voor het forum. Kort worden er ook enkele handelingen uitgelegd over hoe het forum te gebruiken.

* Het forum is aangepast. Nu is er een deel "Cyber12 Privé Forum" dat enkel door onze leden kan gelezen en gebruikt worden, ook is er een deel "Cyber12 Publiek Forum" dat voor iedereen beschikbaar is. De kalender van het forum is ook enkel nog te lezen en te gebruiken door geregistreerde clubleden van het forum, hier kan dus ons programma op gezet worden, zonder dat derden dit te zien krijgen.

7-09-2010

* Wij zijn op zoek naar een nieuwe bron van inkomsten voor de clubkas. Zij die ideeën hebben mogen dit laten weten Jan, Geert of Jelle. De haalbaarheid zal onderzocht worden en dan voorgelegd aan alle clubleden.

* Het forum gaat kortelings terug nieuw leven ingeblazen worden. Grote kuis van het ledenbestand op het forum is noodzakelijk. De webdesigner werd gevraagd of het mogelijk is het forum verder af te schermen, zodat iedereen eerst moet aanmelden alvorens ze zelfs maar berichten kunnen lezen.
Het is de bedoeling om met der tijd het forum te gebruiken om onderling af te spreken waar we gaan koersen/trainen of er evenementen plaats vinden. Dit om Jan en Geert te ontlasten, maar voor het zover is wordt iedereen hier van op de hoogte gesteld.
Voor de mensen die problemen hebben om een account aan te maken of in te loggen, zal er een document worden opgesteld om hen hierbij te helpen.

* Er zijn plannen om het programma terug op de site te plaatsen, dit op aanvraag van enkele leden. Er word nog bekeken of dit eventueel op het forum kan gebeuren, op voorwaarde dat er hierdoor meer privacy is gewaarborgd.

* Kristof heeft voor de 2e maal op rij een manche gewonnen in de D-klasse van de ATB-cross. Dit is een mooie reden om hem er eentje te laten tracteren :) Wie is stemt voor?

* Er gaat een lijst opgesteld worden van alle leden met diens telefoonnummer en email. Deze lijst zal via mail of persoonlijke overhandiging aan alle clubleden bezorgt worden.